неділя, 04 січня 2015 14:06

Ближче до літа в Україні настане мир — політолог

Ближче до літа в Україні настане мир — політолог

Наступного року українцям варто очікувати замороження пенсій та зарплат. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Павло Нусс.

"2015-тий рік принесе в Україну мир. Він настане ближче до літа. Чергові мінські перемовини стануть успішними для України. Ще у наступному році в Україні відбудуться місцеві вибори. Вони стануть завершенням етапу перезавантаження влади. Від цього залежатиме процес децентралізації влади", — розповів він.

Політолог наголосив, що у 2015-му році ситуація в економіці буде складною.

"Наступного року нас очікують реформи, а це завжди економічні складнощі. Слід очікувати заморожування пенсій та зарплат. Не виплачуватимуть соціальні виплати, бо в держави немає на це грошей. Проте не думаю, що на підприємствах та фірмах будуть масові скорочення. Бо навіть під час військової і політичної агресії Росії в Україну заходять інвестиції. Захід готовий вкладати гроші. Проблеми в Україні будуть, але не настільки жахливі, як в Росії", — зазначив експерт.

Нусс прогнозує революцію та голодні бунти в Росії.

"Зовнішня і внутрішня політика Путіна негативно вплине на події в їх країні. Росію очікує революція, голодні бунти і зміна влади. Можливо, навіть шляхом збройного перевороту. Зацікавлені в цьому є в колах російської Федеральної Служби Безпеки. Армія намагатиметься взяти під контроль ситуацію в країні. Після до російської влади прийдуть більш прогресивніші та проєвропейські політики. Вони стабілізують політику і економіку Росії", — розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Ближче до літа в Україні настане мир — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі