пʼятниця, 20 листопада 2020 09:40

Бізнесмени без штанів звернулися до влади щодо карантину вихідного дня

Бізнесмени без штанів звернулися до влади щодо карантину вихідного дня
Підприємці у нетрадиційний спосіб вирішили зробити так, щоб їх почули. Фото: Скріншот

Львівські ресторатори закликали уряд скасувати карантин вихідного дня. Вони записали відеозвернення до чиновників, в якому постали без штанів.

Підприємці створили спільноту "Дайте працювати" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом працював клуб сина посадовця Нацполіції, порушуючи "карантин вихідного дня" - Bihus.Info

Ресторатори кажуть, що масові поліцейські рейди, організовані минулими вихідними, їх не злякали, і вони продовжать працювати. Також вони запевняють, що дотримуються всіх санітарних і карантинних вимог, і їхні заклади - безпечні.

"У той час, коли інші країни пропонують плани боротьби з епідемією та роблять реальні кроки, наш уряд запроваджує карантин вихідного дня, котрий нічого не змінить. Лиш вб'є наш бізнес і вижене тисячі наших людей на вулиці".

Вони пропонують скасувати карантин вихідного дня й почати реальну боротьбу з Covid-19: зайнятися медициною, тестувати людей, відкривати лікарні.

"Якщо треба - запроваджуйте локдаун. По-справжньому: закривайте все, але й на зрозумілий термін. Ми перші закриємося, як тільки знатимемо, що говорити нашим працівникам".

"Ви вже залишили нас без штанів. Ми не дамо зробити це з тисячами наших людей", - додали ресторатори.

11 листопада Кабмін ухвалив рішення про запровадження в Україні від 14 до 30 листопада карантину вихідного дня. Працюють у вихідні продуктові магазини, транспорт, АЗС, СТО, аптеки, заклади, які надають фінансові послуги, й оператори поштового зв'язку.

14 листопада в Україні пройшли мітинги проти нових обмежень.

Згодом у Верховній Раді зареєстрували постанову щодо скасування карантину вихідного дня.

17 листопада Верховна Рада провалила рекомендацію Кабміну скасувати обмеження.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмени без штанів звернулися до влади щодо карантину вихідного дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі