середа, 05 січня 2011 15:19

Біля Генпрокуратури Тимошенко чекають із плакатом "Дякуємо за пенсії"

Біля Генпрокуратури Тимошенко чекають із плакатом "Дякуємо за пенсії"

Підтримати лідерку "Батьківщини" Юлію Тимошенко біля Головного управління Генеральної прокуратури України прийшли десяток прихильників.

Одна з активісток заявила, що не має значення, скільки людей підтримуватимуть Тимошенко.

"Голвне - не кількість людей, а яку енергію у собі несуть люди. Нас тут десять, однак енергії і підтримки у нас на десять тисяч", - зазначила киянка Любов Максимівна.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, один із прихильників, чоловік пенсійного віку, тримає у перших рядах мітингу плакат з написом "Юлія Володимирівна, дякуємо за пенсії".

Під Генпрокуратуру приїхала також прес-секретар Тимошенко Марина Сорока. Вона повідомила, що лідерка "Батьківщини" на під'їзді.

Нагадаємо, це вже дев'ятий допит Тимошенко у Генпрокуратурі.

Як повідомляла Gazeta.ua, сьогодні Тимошенко була присутня на засіданні у Апеляційному суді Києва, де розглядалася скарга екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо зміни запобіжного заходу. Після оголошення судом рішення про не задоволення скарги Тимошенко порадила слідчому Сергію Войтенку зняти тризуб, пришпилений на лацкані його піджака.

"Те, що у вас є тризуб... Ви його знімайте, коли йдете на роботу. Ще б на лоба його начепили", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Біля Генпрокуратури Тимошенко чекають із плакатом "Дякуємо за пенсії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі