пʼятниця, 06 квітня 2007 13:51

Більшість українців не протестуватимуть проти розпуску Ради (Опитування)

Більшість українців не протестуватимуть проти розпуску Ради (Опитування)
Понад три чверті опитаних – 77% сказали, що вони не налаштовані брати участь в акціях протесту у разі прийняття Президентом України рішення про розпуск Верховної Ради України.

15,5% були налаштовані у цьому випадку взяти участь в акціях протесту: найбільше у Східному регіоні – 24%, у Південному - 12%, у Центральному і Західному – по 14%.

21% опитаних сказали, що вони готові взяти участь в акціях протесту у разі незабезпечення Урядом України у найближчий рік зростання соціальних виплат і понад три чверті – 69% не планують протестувати у цьому випадку.

Протягом 29 березня - 3 квітня 2007 р. Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське опитування громадської думки. Методом інтерв"ю опитано 2041 респондент відповідно, що мешкають в усіх областях України, у Криму та у Києві за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує 3.5% для показників близьких до 50%, 3,0% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%.

Опитування також показало, що:

87% громадян вважають, що Президент має гарантувати права і свободи громадян.

У кожному регіоні так вважають більше 85% опитаних: найбільше згодних з цим у Східному регіоні – майже 90%, у Південному - 87%, у Центральному і Західному – по 86%.

11% опитаних вагаються із відповіддю на це запитання.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Більшість українців не протестуватимуть проти розпуску Ради (Опитування)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі