пʼятниця, 11 березня 2011 16:49

Більше, ніж уряд Азарова, було неможливо зробити - Литвин

Більше, ніж уряд Азарова, було неможливо зробити - Литвин

Голова Верховної Ради Володимир Литвин позитивно оцінює діяльність уряду на чолі з прем'єром Миколою Азаровим.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

"Всупереч всім труднощам в економічно-соціальній сфері, я позитивно оцінюю діяльність уряду і особисто прем'єр-міністра", - сказав спікер.

Спікер зазначив, що нинішній уряд був сформований після президентських виборів, коли, "як правило, країна залишається в руїнах".

"І не дивлячись на це спрацювали по максимуму", - додав він.

Литвин також прогнозує, що нинішній рік для уряду буде "роком витримки і одночасно роком здійснення тих перетворень, без яких країна не буде мати перспективи".

"Якщо ми витримаємо і не зірвемо на популізм, на протистояння, 2011 рік стане роком результативної роботи", - підсумував спыкер, якого процитувала прес-служба парламенту.

Говорячи про можливу відставку уряду, Володимир Литвин висловив впевненість, що "це не більше ніж розмови", оскільки в умовах наближення парламентських виборів усі політичні сили будуть намагатися себе асоціювати як опозиція і будуть опонувати Кабінету міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Більше, ніж уряд Азарова, було неможливо зробити - Литвин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі