понеділок, 10 серпня 2020 17:39

Білецький заявив про рішення Нацкорпусу брати участь у виборах
8

8 серпня "Національний корпус" провів з'їзд партії в Одесі та повідомив про рішення брати участь у місцевих виборах 2020 року. Поки що партія представила своїх кандидатів до Одеської міськради. Але також представники Нацкорпусу балотуватимуться й в інших містах сходу та півдня України.

Про це лідер партії Андрій Білецький заявив під час з'їзду.

"Місцеві вибори – це момент надії, але водночас і надзвичайної небезпеки. Націоналісти не мають права програти вибори в ключових містах сходу і півдня країни. Для п'ятої колони – ми небезпечна сила й вороги, для кожного українця ми – друзі і захисники. Треба зламати ментальні паркани й показати, що національні сили – це "будівельники", що ми можемо не тільки захистити Одесу, а й розбудувати її", – заявив очільник "Національного корпусу".

Фото: Пресслужба Нацкорпусу

Під час вчорашнього з'їзду, на який зібралося близько півтори тисячі делегатів і гостей, партія також представила 12 кандидатів до Одеської міської ради. Ними стали: Давид Шубладзе (лікар-хірург), Валерій Начвинов (підприємець, волонтер), Сергій Варламов (керівник одеського осередку "Національного корпусу"), Сергій Братчук (військовий, доброволець, журналіст), Савицька Вікторія (педагог, громадська активістка), Яна Тітаренко (еколог, громадська діячка), Дем'ян Ганул (зоозахисник, підприємець), Олександр Вельможко (юрист, журналіст, спортсмен), Артем Гудін (педагог, тренер з боксу, віцепрезидент Української федерації змішаних єдиноборств "UF ММА"), Вікторія Корпусова (зоозахисниця, підприємець), Євген Нижегородов (економіст, спортсмен) та Володимир Никитенко (підприємець).

Зараз ви читаєте новину «Білецький заявив про рішення Нацкорпусу брати участь у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі