Ексклюзиви
четвер, 09 липня 2020 16:08

Бігус звернувся до Гладковського: Зустрінемось в апеляції

Бігус звернувся до Гладковського: Зустрінемось в апеляції
Позов Гладковського - титанічно нахабний, каже Бігус. Фото: Bihus.info

Журналіст Денис Бігус оскаржуватиме рішення Подільського районного суду міста Києва, який задовольнив позов Ігоря Гладковського - сина колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Заяву журналіст опублікував у четвер.

"Вчора по всіх новинах пронеслося, що суд зобов'язав Bihus.Info спростувати сюжет по оборонці.

Хоча повного рішення суду ще немає, дійсно суд першої інстанції виніс рішення на користь Ігоря Гладковського за його позовом - титанічно нахабним. Тому що Гладковський вимагав спростувати все, весь ефір, взагалі все, що в ньому сказано. Не зважаючи на абсурдність, суд цей позов задовольнив.

Якщо ми кажемо, що в нас щось є і ми можемо це довести, то воно в нас є. Я вітаю вас, Ігоре, з перемогою у першій інстанції. Ми всі знаємо, що Подільський суд не найдорожчий суд. Зустрінемось в апеляції", - сказав Бігус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антикорупціонери відзвітували у справі Гладковського

3 липня Подільський райсуд міста Києва задовольнив позов Ігоря Гладковського. Позов стосувався захисту честі, гідності та ділової репутації.

У лютому 2019-го Олег Гладковський із сином Ігорем стали фігурантами журналістського розслідування про розкрадання в оборонному комплексі.

Нібито 2015 року Гладковський-молодший із бізнес-партнерами Андрієм Рогозою та Віталієм Жуковим організували схему контрабанди запчастин із Росії. За них українські державні оборонні підприємства переплачували у 2-4 рази. А учасники схеми заробили щонайменше 250 млн грн.

Після публікування сюжету п'ятий президент Петро Порошенко звільнив Гладковського з РНБО. Той повернувся на посаду президента "Богдана", де працював до державної служби.

Зараз ви читаєте новину «Бігус звернувся до Гладковського: Зустрінемось в апеляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути