четвер, 18 березня 2021 19:47

"Без Зелі жодне кадрове рішення не проходить по СБУ", - Лерос оприлюднив запис розмови Лазутіна - бізнес-партнера Зеленського і Баканова

"Без Зелі жодне кадрове рішення не проходить по СБУ", - Лерос оприлюднив запис розмови Лазутіна - бізнес-партнера Зеленського і Баканова
За словами Лазутіна, Бєляєв заводить у СБУ на посади потрібних людей, але рішення ухвалює особисто Зеленський. Фото: Скріншот з відео

Народний депутат Гео Лерос оприлюднив записи розмов з давнім бізнес-партнером президента Володимира Зеленського і глави СБУ Івана Баканова Геннадієм Лазутіним.

Відповідний запис Лерос опублікував у своєму youtube-каналі, інформує Цензор.НЕТ.

Геннадія Лазутіна в бізнес привів Олександр Бєляєв, який є чоловіком сестри дружини Івана Баканова. За словами Лазутіна, Бєляєв заводить у СБУ на посади потрібних людей, але рішення ухвалює особисто Зеленський.

"Є у мене партнер. Саша Бєляєв. Він уже СБУшників "забезпечив квитками" на ї...ти яку суму. Ваня вирішує тільки через Першого. Хто б тобі що ні п...в. Вирішує Перший і Серьога Шефір. А в мене з Серьогою б... замазана...", - каже Лазутін.

"Ти хочеш сказати, що Зеля, всі питання через нього? Що він ні з ким не радиться, сам увімкнув мізки і ухвалює?" - запитує його співрозмовник.

Може, він з кимось і радиться, я не знаю. Але без Зелі жодне кадрове рішення не проходить по Службі точно. Хто б тобі що не сказав - плюнь в ї...ло", - каже Лазутін.

Гео Лерос нагадав, що Іван Баканов став головою СБУ, оскільки виріс в одному під'їзді із Зеленським. "Ходив з ним в одну школу, а потім разом у Криворізький економічний інститут, де Баканов отримав спеціальність ревізор. Але тепер уявіть, у якому масштабі", - говорить викривач.

"Дружина Баканова Оксана Лазаренко протягла чоловіка сестри криворіжця Олександра Бєляєва, який затягнув у бізнес нашого героя Лазутіна. Ці коміки з "95 кварталу" легко і невимушено з першого дня почали зловживати владою. Як приклад Баканов виділив тепер уже своєму раднику Бєляєву державну охорону. Його внесли в так званий стоп-список до реєстрів. Це своєрідна індульгенція і недоторканність. Коли всі, хто цікавитиметься Бєляєвим, підпадатимуть під спеціальний моніторинг СБУ", - пояснює Лерос.

Зараз ви читаєте новину «"Без Зелі жодне кадрове рішення не проходить по СБУ", - Лерос оприлюднив запис розмови Лазутіна - бізнес-партнера Зеленського і Баканова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі