четвер, 12 липня 2007 11:41

Березовський: "Наступним прем`єром стане Тимошенко"

Борис Березовський вважає, що наступним прем`єром може стати Тимошенко. "Безумовно, це залежатиме від фінального розкладу на виборах. Тобто, з якою перевагою "помаранчеві" переможуть, але я свою точку зору не змінив: я вважаю, що наступним прем`єр-міністром України стане Юлія Тимошенко", - сказав він в інтерв`ю "Газеті 24".

Відповідаючи на запитання про відносини з українськими політиками, Березовський сказав, що не хоче цього коментувати, щоб взаємини з ним не були використані проти них опонентами.

"Але можу сказати, що я як і раніше підтримую відносини з Олександром Волковим. Він не приховує цього і я не приховую цього. І вони виходять далеко за рамки, так скажемо, обміну політичними поглядами. Вони дійсно дружні. А взагалі, я в хороших приятельських стосунках з багатьма українськими політиками демократичного табору", - сказав бізнесмен.

Він також висловив упевненість, що "помаранчеві" переможуть на виборах 30 вересня.

"Я абсолютно упевнений, що "помаранчеві" переможуть на майбутніх парламентських виборах, все-таки вони багато чому навчилися. Власне, це і буде відповіддю українського народу на ті перетворення, які почалися в 2004 році", - сказав він.


Зараз ви читаєте новину «Березовський: "Наступним прем`єром стане Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі