четвер, 21 грудня 2006 15:26

Березовський підтримує зв"язок з українськими політиками

Опальний російський олігарх Борис Березовський все ще має намір приїхати в Україну.

- Не сумніваюся, що коли-небудь приїду. Я вважаю однією з принципових помилок нової влади, і Ющенка зокрема, що мене не запросили в Україну, - сказав Березовський в інтерв"ю газеті "Без Цензури".

Він вважає, що цим Ющенко показав свою непослідовність і податливість Путіну. А також це завадило Березовському дати Ющенку поради, які б запобігли поверненню Януковича.

Березовський також сказав, що підтримує зв"язок з українськими політиками.

- Раз на місяць – напевно. Але, думаю, насправді частіше, - зазначив він.

Не змінилися і його плани щодо приватизації українських підприємств.

- Плани не змінилися. Ситуація у вас змінилася. Відбувається відкат назад, який виключає чесну конкурентну боротьбу, зокрема участь в аукціонах, конкурсах тощо, - сказав Березовський.

- Я нікуди не поспішаю, чекаю, поки цей відкат завершиться. Мій прогноз: події розвиватимуться швидко, і вже наступного року з"явиться визначеність щодо вектора розвитку України. Не сумніваюся, що цей вектор буде демократичний, тому думаю, що мої плани реалізуються, - додав він.

Говорячи про свій внесок у "помаранчеву революцію", бізнесмен зазначив, що "ті гроші", які він вклав "у створення інституту громадянського суспільства в Україні, окупилися сторицею".

- Я радий, що опинився в потрібному місці в потрібний час, і ніколи не розраховував на якісь дивіденди, - додав Березовський.

Він вважає, що останнім часом "намітилися конкретні кроки Президента, його соратників до виправлення ситуації".

- Абсолютно не здивуюся, якщо в підсумку буде скасовано конституційні поправки, ухвалені під тиском колишнього режиму, зміцниться президентська влада. Як не здивуюся й призначенню дострокових парламентських виборів, які розставлять усі крапки над "і", - сказав він, пише газета "Без Цензури".

Зараз ви читаєте новину «Березовський підтримує зв"язок з українськими політиками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі