середа, 24 вересня 2008 14:06

Бережна, Ківалов і Порошенко стали професорами у Відні (ФОТО)
6

Тато нашоукраїнця Петра Порошенко Олексій, "регіонали" Ірина Бережна і Сергій Ківалов стали професорами Міжнародного університету Відня.

У понеділок 22-го вересня в іспанській Барселоні пройшла урочиста церемонія нагородження "European Awards Ceremony", пише "ПіК". Церемонія традиційно проходить у рамках міжнародної зустрічі лідерів бізнесу, науки і культури.

Номінаційний комітет Європейської бізнесу-асамблеї (Оксфорд, Великобританія) і Вчений Рада Міжнародного університету міста Відня (Австрія) відібрали кращих представників політичної, наукової, бізнесової еліти країн Європи.

В результаті кращих було представлено до звання "Почесний професор Міжнародного університету м. Відень", а найуспішніші європейські компанії - до Міжнародної нагороди "European Quality".

"Погодьтеся, кожній людині приємно, коли її заслуги відзначають. Тим більше на такому значному, міжнародному рівні", - каже соратниця Януковича з такої нагоди.

"Мені особливо приємно відзначити, що нотаріальна контора, яку я очолювала, одержала престижну міжнародну нагороду "European quality" за успішну діяльність і внесок у розвиток українського нотаріату", - додає почесна професорка Бережна, якій таке звання присвоїла за зміцнення міжнародних відносин у сфері науки, освіти та бізнесу...

Зробили почесним професором і "регіонала" Сергія Ківалова. А Одеській національній юридичній академії, президентом якої він є, присудили нагороду "European quality".

Як пише видання, Ківалов переконаний, що така нагорода -знак якості роботи всієї Академії і надана за підготовку високопрофесійних фахівців у юридичній сфері.

"Регіонал" підкреслив, що саме його академія готує професійних суддів, кадри для Генпрокуратури, Судової адміністрації, Митної служби, а також підписали з керівництвом СБУ договір про підготовку кадрів для них.

Ну і врешті, директор концерну "Укрпромінвест" Олексій Порошенко також був названий "Почесним професором Міжнародного університету міста Відня".

Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «Бережна, Ківалов і Порошенко стали професорами у Відні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі