вівторок, 25 грудня 2012 12:58

"Бджоли проти меду" - "бютівець" про нові комітети

"Бджоли проти меду" - "бютівець" про нові комітети
Фото: pravda.com.ua

Народний депутат із фракції "Батьківщина" Андрій Шевченко вважає, що парламент 7 скликання не зможе повноцінно виконувати свої контрольні функції.

Так в інтерв'ю парламентським журналістам він прокоментував розподіл комітетів.

За його словами, Партія регіонів взяла повну відповідальність за діяльність влади. "Нам залишається лише дивитися, як ПР сама себе контролює. Я не великий оптиміст, тому вважаю, що нормального контролю з боку ВР не буде", - пояснив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Він наголосив, що найбільш резонансні комітети, які мали відійти опозиції, відійшли ПР. "Зокрема, це бюджетний комітет, регламентний комітет, комітет з верховенства права, абсолютно очевидно, що при цій ситуації, яка склалась в країні, цими комітетами мала б керувати опозиція, те саме із комітетом з питань будівництва та місцевого самоврядування".

Говорячи про те, як ключові комітети будуть контролювати роботу уряду, він сказав, що це буде ситуація "бджоли проти меду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко пообіцяв боротися за російську мову у Раді

Він також зізнався, що особисто він не голосував за проект постанови про розподіл комітетів, і зазначив, що у опозиції не було іншого виходу, аніж підтримати цей документ, оскільки у разі блокування цього документа, вона б продемонструвала, що "бореться за портфелі".

Зараз ви читаєте новину «"Бджоли проти меду" - "бютівець" про нові комітети ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі