субота, 14 серпня 2010 20:19

Балозі не потрібні бідні кандидати

Балозі не потрібні бідні кандидати

"Єдиний центр" розраховує пройти в органи місцевого самоврядування у переважній більшості областей.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав лідер партії Віктор Балога.

При цьому відмовився конкретизувати, де саме сподівається на перемогу.

"Прораховувати сьогодні зарано. Бо ніколи не потрібно ділити шкуру ведмедя, якого ще не вбили. Потрібно працювати та бути впевненими у тому, що ми виграємо", - зауважив він.

Балога наголосив, що не займається фінансовими питаннями. Він не знає, яку суму застави потрібно буде сплачувати майбутнім учасникам виборів. Кожен з кандидатів, які підуть від його партії, шукатимуть ці гроші самі.

"Платитиме кожен кандидат з тих, які сьогодні є. Вибачте мене, якщо людина не змогла посадити дерево, якщо в людини вдома в дворі непорядок, то мені непотрібно такого кандидата. Мені потрібен кандидат, якого знають люди, який має повагу, який може допомогти людям. Якщо людина балотується в депутати сільської ради, то він повинен не ходити голий. Повинен хоча б сім"ю могти забезпечити. Якщо цього немає, для чого ми його у мери чи депутати будемо висувати?", - наголосив лідер ЄЦ.

Балога сподівається, що ця кампанія не буде такою дорогою, якими зазвичай бувають президентські та парламентські вибори.

Зараз ви читаєте новину «Балозі не потрібні бідні кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі