вівторок, 06 травня 2008 16:29

Балозі нагадали, ким він був, коли Тимошенко і Ющенко "вибудовували щось в цій країні"

Існує величезна ймовірність того, що на президентських виборах БЮТ підтримає кандидатуру Віктора Ющенка. Поки що у блоці не бачать іншого кандидата.

Про це ІМК ("Інтермедіа консалтинг") заявив народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко.

За його словами, "якщо дії Віктора Андрійовича не суперечитимуть тим демократичним принципам, які сповідає коаліція в парламенті, то його кандидатурі не буде альтернативи на наступних президентських виборах".

"Але завжди є одне "але". Якщо вже зараз буде якась хвиля президентських амбіцій, яка піде в наступ на демократичну коаліцію, то, звичайно, ми вибудовуватимемо захисні редути. Але поки ми до цього спокійно ставимося, ми бачимо, що першочергове завдання зараз - побудова парламентської республіки", - додав політик.

Балога більше Ющенка хоче, щоб Віктор Андрійович став Президентом

Відповідаючи на питання, чи можуть вплинути на рішення підтримувати Ющенка останні заяви голови Секретаріату Президента Віктора Балоги з критикою на адресу Тимошенко, Валерій Писаренко зазначив: "Мені іноді здається, що Балога більше Ющенка хоче, щоб Віктор Андрійович став Президентом. Але у будь-якому випадку, і це дуже добре, стосунки між Тимошенко та Ющенком не будуються через Балогу, вони мають багаторічну історію".

За його словами, коли Тимошенко з Ющенком "починали вибудовувати щось у цій країні", Балога тоді був членом СДПУ(о).

"Я думаю, що зараз він також серйозно не впливатиме на стосунки між Президентом і прем"єром. Все залежатиме тільки від Віктора Ющенка, наскільки він сьогодні погоджується, щоб його президентські амбіції на другий термін не накрили стосунки із Тимошенко", - резюмував співбесідник ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Балозі нагадали, ким він був, коли Тимошенко і Ющенко "вибудовували щось в цій країні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі