четвер, 29 листопада 2007 10:17

Балогу вимагають вигнати із Секретаріату через скандали

Представник "НУ-НС" Борис Тарасюк запропонував фракції звернутися до президента з вимогою щодо звільнення з посади голови секретаріату президента Віктора Балоги.

Відповідну пропозицію він озвучив під час ранкового засідання фракції у четвер.

Як повідомив один із присутніх на засіданні депутатів, на переконання Тарасюка Балога має піти з посади як один з організаторів скандалів всередині "НУ-НС"

"Фракція має вимагати від президента звільнення Віктор Балоги з посади голови секретаріату президента як одного з організаторів скандалу", - сказав співрозмовник.

Також за словами джерела, іншою пропозицією Тарасюка стала вимога щодо складання мандатів Ігоря Кріля та Василя Петьовки.

Обидві пропозиції були підтримані низкою депутатів фракції.

Як стало відомо "Українській правді" у середу ввечері один із лідерів "НУ-НС" В"ячеслав Кириленко відвідував секретаріат президента і мав зустріч із президентом Віктором Ющенком.

Також у середу секретаріат президента відвідували 6 "непідписантів" коаліційної угоди з БЮТ від блоку "НУ-НС", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Балогу вимагають вигнати із Секретаріату через скандали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі