Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 10:06

Балога заявляє, що Тимошенко планує його вбивство (фотокопія документа)

 
Голова Секретаріату Президента Віктор Балога просить Службу безпеки України перевірити інформацію про причетність прем`єр-міністра Юлії Тимошенко до підготовки замаху на його життя.

Про це йдеться в листі Балоги до виконуючого обов`язки голови СБУ Валентина Наливайченка, фотокопію якого опублікувало інтернет-видання "Українська правда". У Секретаріаті Президента підтвердили достовірність цього листа.

"Останнім часом з надійних джерел до мене надходить інформація про підготовку планів мого фізичного усунення через діяльність на посаді Голови Секретаріату Президента України", - пише в листі Балога.

Він стверджує, що замовником цього замаху є Тимошенко: "За наявними даними, ініціатором і замовником розроблення конкретних дій, кінцевою метою яких має стати моя смерть, є Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко. За її розрахунками, таким чином буде знято останній бар`єр для досягнення нею найвищої влади в країні – поста Президента України".

Балога стверджує, що за задумом організаторів злочинні наміри буде здійснено одним з трьох способів – отруєння, за допомогою інсценування дорожньо-транспортної події, вбивство з використанням вогнепальної зброї або вибухівки.

Голова СП в листі докладно описує кожен з можливих способів замаху на нього і наголошує, що вважає отриману ним інформацію про підготовку планів замаху на його життя достатньо серйозними, і такою, що потребує негайного реагування СБУ та Управління державної охорони.

У прес-службі Президента УНІАН повідомили, що Балога не коментуватиме своє звернення до СБУ, оскільки поки триває слідство, жоден з фігурантів не має права висловлюватися з цього приводу.

Зараз ви читаєте новину «Балога заявляє, що Тимошенко планує його вбивство (фотокопія документа)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути