вівторок, 20 травня 2008 16:09

Балога замовив Жванію - Луценко

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає позов Генпрокуратури про скасування рішення про підтвердження проживання в Україні депутата від НУ - НС Давида Жванії протягом 10 років замовленням глави Секретаріату Президента Віктора Балоги.

Про це він повідомив на прес-конференції.

"Вважаю, це політичне замовлення Балоги, який таким способом хоче помститися за радикальну, але об"єктивну критику провалів у його роботі, остаточного й катастрофічного зниження (рейтингу) глави держави", - сказав Луценко.

З його слів, Балога цілеспрямовано руйнує коаліцію.

"Він відверто й цинічно знищує демократичну коаліцію, яка створена мимо його волі в українському парламенті. Він робить все, щоб не дати ефективно працювати уряду демократичної єдності", - сказав він.

З його слів, оскільки ці дії не принесли результату, Балога перейшов до більше радикальних дій зі знищення коаліції.

"Коли дискредитація не досягла своєї мети, він перейшов до методів, які нагадують методи часів кучмізму", - зазначив міністр.

Луценко нагадав, що справа про громадянство Жванії розглядалося ще при Кучмі.

Раніше Генпрокуратура просила Святошинський районний суд скасувати рішення Радянського районного суду Києва про підтвердження проживання Жванії в Україні протягом 10 років.

Жванія, депутат 6 скликання, ішов під 21 номером у виборчому списку НУНС.

Був депутатом 4 і 5 скликань Ради, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Балога замовив Жванію - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі