понеділок, 25 лютого 2008 08:03

Балога за широку коаліцію з "Регіонами", Блоком Литвина, НУНС та БЮТ

Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога досі вважає, що коаліція в 227 голосів не забезпечить постійної стабільності роботи парламенту.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер" в неділю.

Він нагадав, що був одним з тих політиків, який одразу після позачергових виборів наголошував, що коаліція в 226 голосів є "ненайміцнішою". "Я мабуть був один іх тих політиків, який говорив, що конструкція в 226 голосів ніколи не буде давати стабільності в парламенті", - сказав керівник Секретаріату Президента.

БалогаА зазначив, що в коаліції повинні були бути не тільки БЮТ та НУ-НС, а ще як мінімум Блок Литвина. "Але коли говорити про те, що там мала би бути і така політична сила як Партія регіонів, то у мене ніколи не було спротиву", - сказав він.

Балога висловив сподівання, що вже за кілька місяців можна буде побачити, як виконуються домовленості, досягнуті всередині коаліції між БЮТ та НУ-НС. "Ми протягом короткого періоду побачимо, чи ці домовленості виконуються", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Балога за широку коаліцію з "Регіонами", Блоком Литвина, НУНС та БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі