вівторок, 20 листопада 2012 14:49

Балога вважає, що Янукович повинен ветувати закон про біометричні паспорти

Балога вважає, що Янукович повинен ветувати закон про біометричні паспорти
Фото: panorama-mukachevo.com

Міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога вважає, що президент України Віктор Янукович має ветувати закон про біометричні паспорти.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Якщо ми справді хочемо йти до Європи, то нам потрібно просто зробити кальку з аналогічних законів, які приймалися в країнах ЄС, та раз і назавжди зняти це питання з порядку денного", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент ухвалив нову редакцію закону про біометричні паспорти

"Питань до цього закону набагато більше, ніж відповідей: і стосовно корупційної складової, і щодо збереження внутрішніх паспортів, і з приводу захисту персональних даних. Ми ж не в Північній Кореї живемо, щоб на кожному кроці показувати інший документ. Особливо безглуздо це виглядає на фоні цивілізованих країн, де навіть водійського посвідчення достатньо, щоб вирішити більшість питань у стосунках з державою", - додав Балога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КПК писали теоретики, які злодія бачили лише у фільмі "Місце зустрічі змінити не можна"

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла в новій редакції закон про введення біометричних паспортів з пропозиціями президента Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Балога вважає, що Янукович повинен ветувати закон про біометричні паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі