пʼятниця, 30 травня 2008 10:32

Балога розповів про конфлікт із Тимошенко

Балога розповів про конфлікт із Тимошенко
"Пані Тимошенко дуже хоче встановити контроль над партією НУНС і над іншими демократичними партіями, щоб добитися монопольного положення в демократичному таборі", - називає головну проблему взаємовідносин із Тимошенко Балога.

Наразі голова Секретаріату впевнений, що "під каблуком БЮТ опинилася "Народна самооборона" внаслідок того, що "Давид Жванія хоче таким чином посісти таку бажану посаду керівника Антимонопольного комітету".

Ти у мене на бек-вокалі, а я тобі - хлібне місце

"Такий бартер: ти у мене на бек-вокалі, а я тобі - хлібне місце", - говорить Балога про взаємовідносини БЮТ і "Народної Самооборони".

"Зауважте, прем"єр говорить про протидію Секретаріату завжди, як тільки вона опиняється, як то кажуть, за бортом, або коли порушуються її інтереси, які ніколи не збігаються з державними. Чи йде мова про організацію постачань газу, або про здобич чорноморських вуглеводнів", - ділиться спостереженнями Балога.

Саме подібна поведінка голови БЮТ дає привід Балозі думати про те, що Ющенка на виборах президента вона не підтримає, пишуть Версії.

Зараз ви читаєте новину «Балога розповів про конфлікт із Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі