четвер, 29 березня 2007 06:05

Балога: президенту прийшло 8 тисяч прохань розпустити Раду

Президент України Віктор Ющенко отримує численні звернення з вимогою розпустити Верховну Раду. Як повідомляє прес-служба президента, про це заявив глава Секретаріату президента після сьогоднішньої зустрічі Ющенка з прем"єр-міністром Віктором Януковичем.

За словами Балоги, "таких апеляцій до Глави держави вже понад вісім тисяч, причому з усіх без винятку регіонів. Дехто навіть намагається спонукати президента до розпуску парламенту через суд". При цьому він зазначив, що "якщо президент як гарант Конституції прийме таке рішення, керівник президентського Секретаріату невідкладно підготує відповідний Указ".

Водночас Балога повідомив, що Президент України ретельно вивчає всі можливі правові способи розв"язання глибокої політичної кризи, яка з кожним днем чинить все більш руйнівний вплив на суспільство і країну. За його словами, Глава держави шукає такі рішення, які б припинили згубний вплив кризових процесів на функціонування влади в Україні, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Балога: президенту прийшло 8 тисяч прохань розпустити Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі