вівторок, 08 липня 2008 12:12

Балога пояснив, чому вступив у "Єдиний Центр"

Балога пояснив, чому вступив у "Єдиний Центр"
Глава секретаріату президента Віктор Балога написав заяву про вступ до партії "Єдиний Центр".

"Я написав заяву про вступ до Єдиного Центру – політичної сили з новою якістю демократичного базису, справжньою ідеологією та відповідальністю, піднесеною в ранг обов"язку", - сказано у заяві Балоги, розміщеній на сайті "Гарту".

На думку Балоги, необхідність у формуванні такої політичної сили виникла давно, "принаймні відтоді, як у партійних лавах демократів утворилося багато тріщин і розломів".

На його думку, Єдиний Центр – "це конструктивна альтернатива", "вона не має мети підкорення і узурпації демократичної ідеї, монопольного панування на цьому фланзі".

"Політична сила під назвою "Єдиний Центр" усвідомлено поділяє програму дій президента України Віктора Ющенка та всіляко сприятиме главі держави в її втіленні. Ми – однодумці президента, наші цілі – спільні", - заявляє Балога.

Крім того, за його словами, ЄЦ також бачить серед своїх партнерів по демократичному табору, зокрема, "Народний Союз "Наша Україна", "демократична сутність якої була не раз перевірена у складних випробуваннях і запеклих баталіях".

"Запрошуємо всіх "нашоукраїнців" до діалогу та співпраці. Єдиний Центр розраховує також на плідні взаємини з усіма політичними силами, які діють в інтересах людини, суспільства та Української держави", - сказано у заяві Балоги.

"Для мене вступ до Єдиного Центру став послідовним продовженням багатьох років політичної діяльності. Цей крок визначатиме логіку моєї політичної активності незалежно від займаних посад", - додав він.

Як відомо, наразі головою ЄЦ є Ігор Кріль. На найближчому з"їзді партії у суботу планується переобрати її голову.

З моменту створення ЄЦ партію пов"язували з Балогою, пишеУкраїнська правда.

Зараз ви читаєте новину «Балога пояснив, чому вступив у "Єдиний Центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі