понеділок, 07 липня 2008 10:59

Балога очолив "Єдиний центр" на Закарпатті

Закарпатська обласна організація партії "Єдиний центр" учора, 6 липня, під час конференції в Мукачевому обрала своїм лідером рідного брата Голови Секретаріату Президента України Віктора Балоги – Івана Балогу. Про це сьогодні, 7 липня, ЗІКу повідомили у прес-службі закарпатського "Єдиного центру".

Участь у конференція взяли 188 делегатів з усіх районів та міст області, 185 з яких проголосували за обрання головою обласної організації "Єдиного центру" Івана Балогу. Загалом, за інформацією прес-служби "Єдиного центру", в його лавах сьогодні перебуває 340 закарпатців.

Іван Балога висловив впевненість, що облорганізація "Єдиного центру" досягне таких же успіхів, які і закарпатський осередок партії "Наша Україна".

"Єдина відмінність, - сказав Балога, - партії необхідно буде в кілька разів підняти планку соціально-економічного розвитку краю. Всі свої ресурси ми скеруємо на те, щоб наші села, міста та райони ставали найкращими в Україні за всіма показниками".

Балога також закликав однопартійців не "стукати у двері Євросоюзу", а будувати його на Закарпатті. Він також закликав учасників форуму бути компромісними та співпрацювати з усіма політичними силами краю.

Участь у конференції також взяв народний депутат України Василь Петьовка, який наголосив, що Єдиний Центр не створюється під якусь окрему "харизматичну" особу, а є проектом "з низу", він має на меті подолати розкол України, що стався після останніх президентських виборів.

Члени закарпатського "Єдиного центру" заявили, що хочуть об"єднати усі демократичні політичні сили краю, щоб довести, що "Єдиний Центр" - це політична сила реальних справ, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Балога очолив "Єдиний центр" на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі