пʼятниця, 01 лютого 2008 11:15

Балога не проти стати мером Києва, але боїться Кличка

Глава секретаріату президента Віктор Балога заявляє, що питання про перевибори мера Києва має вирішити виключно коаліція.

Про це він заявив в інтерв"ю "Україні молодій".

"Президент свою точку зору сказав — він за зміни. І зараз справа не за ним, а за коаліцією демократичних сил, що повинна якнайшвидше виконати ті умови, які брала на себе при підписанні коаліційної угоди. А це 12 законопроектів, серед яких є "київський", - зазначив Балога.

Він нагадав, що згідно з домовленістю парламент мав спершу ухвалити ці закони, а потім затверджувати прем"єр–міністра.

"Однак президент виявив добру волю і, щоб країна не залишалася без прем"єра, запропонував спершу проголосувати за кандидатуру Юлії Тимошенко", - зауважив голова секретаріату.

"А тепер що ми бачимо? Представники БЮТ, інших "підспівуючих" сил уже планують вносити свій варіант закону про Кабмін, за щось хочуть голосувати, за щось уже ні. Вони не виконують свою обіцянку, яку давали киянам, а винним намагаються зробити президента. Але ж він не прийде до сесійної зали й не натисне за них на кнопки!", - заявив він.

На запитання, чи балотуватиметься він на міського голову Києва, Балога заявив: "Я б не проти стати мером столиці, але тут стільки бажаючих... Ще наживу собі зайвих ворогів. Прийде Кличко... Сила удару в нього знаєте яка!".

Зараз ви читаєте новину «Балога не проти стати мером Києва, але боїться Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі