Ексклюзиви
вівторок, 13 травня 2008 14:29

Балога не говорив з БЮТ про відставку Семенюк

Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога<>категорично спростував заяви окремих народних депутатів про проведення переговорів між Секретаріатом і фракцією Блоку Юлії Тимошенко щодо умов розблокування роботи Верховної Ради.

Про це йдеться у коментарі Балоги. обнародуваному прес-службою Президента України.

Балога відкинув саму можливість подібних консультацій і поклав відповідальність за черговий зрив роботи парламенту на БЮТ.

"Ця політична сила вчинила вищою мірою цинічно: прикриваючись фальшивими гаслами про турботу за інтереси людей і країни, вона пішла на нахабний, безпрецедентний крок і зірвала виступ Президента зі щорічним Посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. БЮТ, прагнучи протягти кон`юнктурне, корисливе рішення про зміну керівництва Фонду державного майна, через блокування парламентської трибуни виявив публічну зневагу до інститутів влади - Президента та Верховної Ради - і глумливо розтоптав право мільйонів виборців почути главу держави", – заявив Балога.

Сьогодні о 10.00 Президент України Віктор Ющенко мав виступити у Верховній Раді зі щорічним Посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Проте депутати від БЮТ заблокували парламентську трибуну, президію, урядову ложу і ложу суддів. БЮТ вимагав, щоб ВР перед виступом Президента ухвалила антиінфляційні закони та вирішила кадрові питання.

Член фракції БЮТ Сергій Терьохін в інтерв"ю журналістам повідомляв, що представники блоку проводять переговори із Секретаріатом Президента щодо можливості ухвалення у парламенті антиінфляційних законів та призначення нового керівника Фонду держмайна України, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Балога не говорив з БЮТ про відставку Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути