середа, 24 жовтня 2007 15:46

Балога не дозволить БЮТ тиснути на Ющенка

Балога не дозволить БЮТ тиснути на Ющенка
Останні призначення керівництва Івано-Франківської і Тернопільської обласних державних адміністрацій викликали дещо нервову реакцію в середовищі окремих політичних сил, що стало наслідком очікування високих дивідендів від результатів недавніх парламентських виборів. Про це заявив сьогодні Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога.

На його думку, критика проведених кадрових замін цілком вписується в демократичну практику, однак повинна бути вмотивованою та будуватися не на емоціях, політичних уподобаннях чи короткостроковій кон"юнктурі, а на розумінні перспективи державного будівництва та знанні законодавства.

Балога наголосив, що не допустить будь-якого тиску на Главу держави при підготовці і прийнятті ним кадрових рішень.

"Прагнення політичних сил, особливо тих, що вибороли представництво у Верховній Раді, домогтися вигідних їм призначень, очевидне і зрозуміле. Проте така логіка нерідко розходиться з логікою управління державою. Спроби поставити роботу того чи іншого керівника ОДА у залежність від підсумків виборів не витримує критики з усіх позицій. Президент Віктор Ющенко призначатиме керівництво місцевих адміністрацій тільки за критеріями професійності, моральності та відповідальності. Це незмінний підхід".

За матеріалами: прес-служби Президента


Зараз ви читаєте новину «Балога не дозволить БЮТ тиснути на Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі