Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 13:54

Балога назвав першу десятку блоку "Наша Україна"

Балога назвав першу десятку блоку "Наша Україна"

Політичні сили, якій йдуть на вибори до Ради під прапором єдиного блоку, завершують роботу над формуванням виборчого списку, заявив глава секретаріату президента Віктор Балога. "Складання списку – це  представлення суспільству своєї політичної позиції через яскравих, сильних особистостей, здатних втілити ідеї оновлення влади".

Він сказав, що формування виборчого списку проходить не хаотично, а ретельно зважено, на ґрунтовній дослідницькій основі. "Окрім власне політичних консультацій між учасниками демократичного об"єднання були проведені широкі соціологічні вимірювання. За мету ставилося з"ясування настроїв, прагнень і очікувань виборців, причому не тільки симпатиків "помаранчевих" сил. Усілякі особисті симпатії чи переваги, які не відповідали цьому підходу, рішуче відкидалися як неприйнятні".

Він назвав прізвища кандидатів на включення до першої десятки виборчого списку об"єднаного демократичного блоку: В"ячеслав Кириленко, Юрій Луценко, Анатолій Гриценко, Арсеній Яценюк, Руслан Князевич, Ірина Геращенко, Юрій Павленко, Ксенія Ляпіна, Віктор Бондар, Арсен Аваков. "Усе це достатньо відомі особистості. Їхня поява на лідерських позиціях у списку – це адекватна реакція на бажання виборців побачити нові обличчя, почути нові голоси, передає прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Балога назвав першу десятку блоку "Наша Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути