понеділок, 01 грудня 2008 08:01

Балога каже, що ПДЧ Україна цього року не отримає

Балога каже, що ПДЧ Україна цього року не отримає
Голова Секретаріату Президента Віктор Балога впевнений, що цього року Україна не отримає схвального рішення щодо свого приєднання до ПДЧ в НАТО.

Про це він заявив в інтерв"ю телеканалу ICTV в неділю.

"Я вважаю, що це питання знято з порядку денного і ми всі розуміємо, що приєднання до ПДЧ України не буде", - сказав Балога.

Він пояснив це тим, що з цього питання немає консенсусу головних гравців цієї організації. В той же час, на думку Балоги, негативний результат не тільки у відсутності консенсусу ряду країн. "Відповідь лежить не в цих країнах, відповідь лежить не в цій військовій і політичній організації, відповідь в нас самих", - сказав він.

Балога наголосив, що приєднання України до ПДЧ є тим питанням, яке роз"єднує суспільство. При цьому керівник Секретаріату Президента зауважив, що Україна має "вірити в те, не покладаючи рук, що найближчим часом питання приєднання до НАТО буде вирішено позитивно", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Балога каже, що ПДЧ Україна цього року не отримає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі