пʼятниця, 26 лютого 2021 07:19

Баканов анонсував розкриття нових фактів у справі Медведчука

Баканов анонсував розкриття нових фактів у справі Медведчука
Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук з дружиною Оксаною Марченко перебувають під санкціями. Їх звинувачують у фінансуванні тероризму. Фото: 24tv.ua

Факти щодо діяльності нині вже підсанкційного народного депутата від ОПЗЖ і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука стануть відомі вже найближчими днями.

Йдеться про розмови Медведчука і колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" сказав голова Служби безпеки України Іван Баканов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олігархам приготуватися - депутат розповіла, кому наступному очікувати санкцій

"Ми цей запис розмови долучили до матеріалів кримінальної справи щодо фінансування тероризму. На сьогодні цей запис не є належним доказом справи, він підлягає легалізації. Для цього будуть здійснені певні процесуальні дії, у тому числі експертиза. Разом із тим, я не можу сказати, які будуть подальші кроки з приводу легалізації цього запису, але я думаю що з медіа буквально через декілька днів ви все почуєте і побачите", - зазначив Баканов.

Рада національної безпеки і оборони України 19 лютого запровадила санкції проти 19 юридичних і восьми фізичних осіб, зокрема народного депутата України від "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука та його дружини, телеведучої Оксани Марченко, а також кількох громадян РФ.

Зараз ви читаєте новину «Баканов анонсував розкриття нових фактів у справі Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі