пʼятниця, 06 січня 2023 05:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Байден заявив, що війна Росії проти України знаходиться в критичній точці

Байден заявив, що війна Росії проти України знаходиться в критичній точці
Байден закликав на даному етапі війни допомагати Україні якомога більше. Фото: twitter.com/JenniferJJacobs

Війна Росії проти України знаходиться в критичній точці та не схоже, щоб Росія по-справжньому прагнула миру.

Тому зараз, як ніколи, важливо надавати Україні всю можливу допомогу у війні проти російських окупантів, заявив президент США Джозеф Байден 5 січня на засіданні уряду, написала журналістка Дженіфер Якобс у Twitter

"Зараз війна в Україні знаходиться в критичній точці. Ми повинні зробити все можливе, щоб допомогти українцям протистояти російській агресії" - зазначив президент США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба: Україні в новому році дадуть зброю, яку не вдалося отримати у 2022

При цьому Росія навіть не намагається знизити градус ескалації. Її дії настільки ж варварські та руйнівні, як і рік тому.

У четвер, 5 січня Білий дім повідомив, що Німеччина передасть Україні додаткову батарею систем ППО Patriot. Про це стало відомо після розмови президента США Джозефа Байдена з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, яку вони провели цього ж дня.

Крім цього, Німеччина надасть Україні бойові машини Marder. США передадуть у розпорядження ЗСУ американські БМП М2 Bradley - про це офіційно оголосять 6 січня.

Зараз ви читаєте новину «Байден заявив, що війна Росії проти України знаходиться в критичній точці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі