середа, 24 червня 2020 08:01

"Баба робоча, як корабельна сосна": нардепів підловили на відвертій розмові про колегу

"Баба робоча, як корабельна сосна": нардепів підловили на відвертій розмові про колегу
Слуг народу" Давида Арахамію та Олександра Корнієнка підловили на відвертій розмові про колегу з фракції Ірину Аллахвердієву. Фото: NikLife

"Слуг народу" Давида Арахамію та Олександра Корнієнка підловили на відвертій розмові про колегу з фракції Ірину Аллахвердієву. Вони обговорювали жіночі якості народної депутатки. Пікантна розмова відбулася на зустрічі в Миколаєві, очевидно, "слуги" подумали, що мікрофони були вимкнені.

Із ролику чутно, що першим заговорив заступник голови фракції "СН", заявивши Арахамії, що їхня колега Ірина Аллахвердієва – "баба робоча, як корабельна сосна" і "взагалі красуня". На це нардеп відповів "Так".

"Така піддута. Звичайно, трохи. Трохи тюнінг, тон too much. Загалом, вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут... триста зустрічей за чотири місяці й виграє. Вона така наживо. Енергетика", – міркував Корнієнко.

Арахамія погодився з цим, але відповів небагатослівно: "Енергії багато".

"Ну ти до президента її заведеш, побачиш. Він підстрибне. Викурить всі айкоси. Скаже: "Баба так. Баба так", – підсумував Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" потрапив у скандал з цигарками

Згодом Олександр Корнієнко назвав відеозапис змонтованим, але все таки вибачився за слова, які в ньому прозвучали. Відреагувала на розмову колег і сама Аллахвердієва. Мовляв, "особисте життя жінки обговорюють чоловіки, які в ньому не беруть участі". "Сенсаційне відео" також назвала монтажем.

"Опубліковане "сенсаційне відео" — монтаж. Мені вже подзвонили Давид Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого. Очевидно, мова йшла про потенційних кандидатів в мери та до списків партії на місцевих виборах. Але в передвиборній боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків. Втім, такими штучними "скандалами" нас не вдасться роз'єднати. І що б не креативили опоненти — залишиться на їхній совісті. А ми разом зробимо "триста зустрічей за чотири місяці і виграємо вибори", — написала Аллахвердієва в Facebook та назвала опубліковане відео "низькопробним брудом".

Прес-секретар президента Юлія Мендель заявила, що скандали з депутатами "Слуги народу" це цілком нормальне явище. Вона додала, що пора вже і "зашкварам" бути. Це нормально.

Зараз ви читаєте новину «"Баба робоча, як корабельна сосна": нардепів підловили на відвертій розмові про колегу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі