пʼятниця, 28 вересня 2007 08:46

Баба Параска написала вірш про гетьмана і гетьманку (ФОТО)

На Софійськую площу в четвер прийшла героїня "помаранчевої революції" баба Параска. Нещодавно вона позбулася одного з нижніх зубів - його вирвав плоскогубцями активіст БЮТ, луганчанин Олександр.

"Параска мучилася від болю, довелося узяти свій складаний ніж, у мене тут є маленькі плоскогубці. Я потримав їх над вогнем, щоб не занести інфекцію, а потім вирвав зуб разом з коренем", - розповів Олександр.

Баба Параска каже, що навіть не кричала - мовляв, кричить тільки на мітингах. Заразом вона продекламувала свій новий "вірш":

  "Якби ти знала, Україно, як боляче твоїм синам! Як бандюковичі роздають тебе панам. Є у нас гетьман і гетьманка є у нас батько і маті, що кінець-кінцем булави свої піднімуть і за неньку Україну бандюкам по шиї надають".

У четвер Парасці подарували нові черевики. Раніше вона носила літні капці, тепер ходить у білих шкарпетках і шнурованих жіночих напівчеревиках, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Баба Параска написала вірш про гетьмана і гетьманку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі