субота, 18 грудня 2010 11:47

Азарову подарували повний джип квітів

Азарову подарували повний джип квітів

У п'ятницю, 17 грудня, прем'єр-міністр Микола Азаров, як відомо, відзначав 63-й день народження. Джип, повний темно-червоних троянд, вже зранку під'їхав до будівлі Кабміну, пише газета "Сегодня".

За словами прес-секретаря прем'єра Віталія Лук'яненко, квіти подарували Азарову співробітники Кабміну.

"Але тільки квіти, машину ми йому не даруємо", - зазначив Лук'яненко.

За словами прес-секретаря, свій день народження Азаров зустрів на роботі – вже о 08:30 він був у робочому кабінеті.

Колеги привітали Азарова квітами, подарували йому книжки, у тому числі рідкісні, зокрема, спогади прем'єр-міністра Росії графа Вітте.

" Також ми зуміли розшукати екземпляр калузької обласної газети від 17 грудня 1947 року (цього дня в Калузі народився Азаров - ред.). У ній стаття про те, що саме 17 грудня по всьому Союзу скасували карткову систему видачі товарів і почали грошову реформу (ціни знизили в десять разів, а старі гроші міняли на нові)", - розповів Лук'яненко.

За його словами, символічно, що прем'єр, який взявся за реформування країни, народився саме в цей день.

Нагадаємо, народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов вчора, 17 грудня, заявив, що найкращим подарунком Азарову від партії вважає прийняття бюджету країни до Нового року.

Як повідомлялося, привітати Азарова вирішив і жіночий рух FEMEN. Дівчина Кровосіся, названа на честь легендарної фрази Азарова про "упирів-кровосісів", намагалася проникнути в будівлю Кабміну з букетом квітів і тортом і вручити їх прем'єру з нагоди. Проте, міліція не пустила активістку руху до будівлі Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Азарову подарували повний джип квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі