Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 16:19

Азарова у дитсадку розважали діти у вишиванках
15

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

15 грудня у столичному Солом'янському районі урочисто відкрили дитячий садок по вул Федора Ернста, 10.

У відкритті взяв участь прем'єр-міністр Микола Азаров та голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов. Прем'єр перерізав червону стрічку перед входом до дитсадку. Урядовці відвідали басейн, розташований у дитячому садку, музичну та ігрову кімнати. Микола Азаров подарував дитсадку електронне піаніно "Ямаха", голова КМДА – медіа-центр: комплект з екрану, відео-проектора "Епсон"та ноутбука "Хьюлет Пакард".

"Загалом по Україні в цьому році в експлуатацію здано 130 дитсадків. Приблизно на 15 тисяч місць. Це багато у порівнянні з тим, що здавалося у попередніх роках, але цього не достатньо. Уряд прийняв рішення разом із головами місцевих адміністрацій протягом 2 років повністю закрити проблему черг", - зазначив прем'єр під час брифінгу для журналістів, який пройшов у ігровій кімнаті.

Перед початком брифінгу один з майбутніх вихованців закладу 4-річний Артем Шевчук розказав прем'єру віршик про святого Миколая. Микола Азаров подарував хлопчику іграшкового сніговика.

Дитячий садок побудували протягом останніх трьох років, він розрахований на 110 місць.

"Попереднім комплектуванням закладу займалося районне управління освіти. У нас державна установа – не приватна, тому до нас дуже легко записатися. Батьки проплачують за харчування та відвідування дошкільного закладу: за яслі платять 7,50 гривень в день, а за садочок – 13,50. Щодо благодійних внесків – то це по бажанню батьків. Роботу дитсадок розпочне з 1 січня", - розказала директор дошкільного закладу Наталія Клименко.


Зараз ви читаєте новину «Азарова у дитсадку розважали діти у вишиванках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути