пʼятниця, 21 вересня 2007 13:09

Азаров згадав, як сказав депутатам "Да пошли вы...!"

Перший віце-прем`єр, міністр фінансів і кандидат в народні депутати від Партії регіонів Микола Азаров в інтерв`ю журналу Кореспондент розповів про те, що він жалкує про свою фразу "Да пошли вы".

Азаров спробував довести, що поведінка, властива помаранчевій опозиції, неприйнятна для його соратників і особисто для нього. Правда, переконуючи своїх опонентів бути толерантними, Азаров і сам може зірватися. І зривається. Про що потім дуже жалкує, але, схоже, нічого з собою зробити не може.

Епатажний віце-прем`єр зізнався, що його "Да пошли вы...!", адресоване парламенту в грудні 2006 року під час розгляду проекту держбюджету у відповідь на репліки опозиції, не викликає в нього самого захоплення.

"Я зірвався. Вважаю свій зрив нетактовним. Я глибоко переживав. Я не хочу себе виправдовувати", - покаявся Азаров.

"Але хочу сказати, що під тією трибуною, де я знаходився, були деякі одіозні діячі з Нашої України. І ті ремарки, зауваження, "шпильки", які вони в процесі розгляду бюджету говорили на мою адресу, примусили мене зірватися. Але першу частину сказаної мною фрази цитують всі, а іншу, продовження, не цитує ніхто", - зауважив віце-прем`єр.

19 грудня 2006 в ході засідання Верховної Ради опозиційні депутати розкритикували позицію Кабінету міністрів, який, за їх даними, не врахував поправки Президента Віктора Ющенка.

У відповідь на репліки народних обранців Микола Азаров заявив: "Нельзя быть безответственными перед своими людьми. Поэтому я призываю вас? да пошли вы! Для вас это игры, а для меня это вся моя жизнь. Для меня это 14-й бюджет!".

В результаті парламент прийняв закон про держбюджет і в середу, 20 грудня, спікер направив його на підпис глави держави, пише Корреспондент.



Зараз ви читаєте новину «Азаров згадав, як сказав депутатам "Да пошли вы...!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі