вівторок, 15 лютого 2011 19:38

Азаров усе ще вірить, що Україна не матиме проблем з "Газпромом"

Азаров усе ще вірить, що Україна не матиме проблем з "Газпромом"

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що між українським урядом і "Газпромом" зараз точаться суперечки, однак уряд не робить їх надбанням громадськості.

"Будь-які спірні питання з "Газпромом", а вони між нами є, будемо вирішувати шляхом переговорів. Не виносимо їх на обговорення громадськості", - заявив він в інтерв'ю словацькому виданню SME.

При цьому глава українського уряду висловив сподівання, що повторення газового конфлікту за участю України вже ніколи не станеться.

"Може, щось і було в минулому, але зараз таких явищ немає, і, сподіваюся, вже ніколи не буде", - прокоментував він репліку кореспондента словацької видання SME про те, що в Словаччині Україна у більшості асоціюється з контрабандою сигарет і газовою кризою.

"Щодо газової кризи, то зараз у нас політична стабільність. А що було причиною газової кризи? Перш за все, конфлікт між президентом Ющенком та урядом Тимошенко. Але наслідки торкнулися і Словаччини .. Проблема не в "Газпромі", а в тому, що в України не була єдиної позиції у переговорах з ним. Йшла шляхом ультиматумів і змусила "Газпром" вдатися до заходів, які я вважаю нецивілізованими і неадекватними. Зараз вже інша ситуація", - додав Азаров.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Азаров усе ще вірить, що Україна не матиме проблем з "Газпромом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі