пʼятниця, 18 квітня 2008 09:04

Азаров: Уряд Тимошенко не фінансує 30% бюджетних програм

Азаров: Уряд Тимошенко не фінансує 30% бюджетних програм
Уряд Юлії Тимошенко за підсумками I кварталу 2008 року не відкрив фінансування по 273 державним бюджетним програмам. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Микола Азаров.

"Це складає понад 30% від загальної кількості бюджетних програм, передбачених в поточному році", - проінформував політик. Його цитує прес-служба партії.

"Минулого року нам дорікали, що ми не фінансуємо в достатній мірі розвиток українського книговидання, а нинішній уряд, який називає себе істинно українським, чомусь не фінансує не тільки видання української книги, але і програми розвитку української мови і інші державні програми", - додав він.

За його словами, сьогодні уряд Тимошенко фінансує тільки ті витрати, які можуть дати йому якісь політичні дивіденди.

"Уряд виділяє кошти тільки туди, де можна отримати політичні дивіденди. Так, з 6 млрд. грн. для виплати по знецінених внесках Ощадбанку колишнього СРСР вже виплачено 4,4 млрд. грн. Хіба це не поштовх для розвитку інфляції?", - сказав, зокрема, народний депутат.

Азаров також повідомив, що "опозиційний уряд" зажадав від уряду Тимошенко найближчим часом сформувати і представити Верховній Раді чіткий антиінфляційний бюджет, пише ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: Уряд Тимошенко не фінансує 30% бюджетних програм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі