понеділок, 27 грудня 2010 18:08

Азаров стримав гривню та інфляцію - експерт

Азаров стримав гривню та інфляцію - експерт

Прем'єр-міністр України Микола Азаров зробив все, щоб цей рік виглядав стабільним.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"За цей рік, поки він був прем'єр-міністром, вони тримали інфляцію, рівень гривні. Це його особиста заслуга. Там командна робота не виходить. Азарову важливо показати, що він – стабілізатор, що він не допустив певних речей, стримав. До нього немає претензій. Вони будуть до наступного прем'єр-міністра, якому доведеться віддавати борг 9 мільярдів доларів МВФ у першій половині 2011 році. Не знаю, хто це буде робити. Україна не готова до такої пожертви. У інших країн є Європейський Союз. А у нас нічого немає. Одна справа, гинути в компанії, коли тебе витягують. Інша справа, коли ти нікому не потрібен, і у тебе ще намагаються все забрати", - зазначив він.

Коментуючи заяву Азарова про те, що у 2012 році Україна вийде на докризовий рівень економіки, Небоженко наголосив: "Важко сказати. Я не знаю, на чому ґрунтується цей оптимізм прем'єра. Можливо, просто на ідеї власної сили".

За словами політолога, Азаров у відставку не буде подавати.

"Він хіба схожий на людину, яка сама йде? Азаров любить владу, насолоджується нею. Тому буде слугувати до останнього моменту. Його відставка буде несподівана для нього самого", - додав експерт.

Нагадаємо, що на прес-конференції прем'єр-міністр Микола Азарова заявив, що у 2012 році ВВП України повернеться на докризовий рівень.

Зараз ви читаєте новину «Азаров стримав гривню та інфляцію - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі