четвер, 27 січня 2011 16:13

Азаров реагуватиме на гострі повідомлення ЗМІ

Азаров реагуватиме на гострі повідомлення ЗМІ

Уряд реагуватиме на достовірну інформацію, поширену в засобах масової інформації, щодо соціально-економічних проблем у державі.

Про це сьогодні заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Як повідомила прес-служба Кабміну, Азаров, зокрема, сказав: "Реакція уряду на кожну негативну інформацію буде, але для цього інформація має бути достовірною".

Він додав, що інколи факти спотворюються, і суспільство отримує неправдиву інформацію.

Глава уряду підкреслив, що повідомлення про скорочення ліжко-місць у проекті Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку при Українській дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" не відповідають дійсності.

"Звідки такі порожні, нічим не обґрунтовані, чутки народжуються, я не знаю. Сказати, що вони заважають нам працювати, я не можу. Сказати, що вони дезінформують суспільство - можу цілком упевнено. Ніяких підстав ні для ліквідації, ні для скорочення, ні для зменшення, ні для погіршення роботи "Охматдиту" немає", - запевнив прем'єр-міністр.

Крім того, Микола Азаров зазначив, що Кабмін проаналізував інформацію одного з українських телеканалів про можливу нестачу протиалергійних медичних препаратів. За його словами, вже надані відповідні доручення для вирішення цього питання.

Зараз ви читаєте новину «Азаров реагуватиме на гострі повідомлення ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі