пʼятниця, 11 травня 2007 11:01

Азаров: "Партію регіонів хочуть усунути від участі в дострокових виборах"

Перший віце-прем`єр-міністр - міністр фінансів України Микола Азаров вважає, що Партію регіонів хочуть усунути від участі в дострокових парламентських виборах. Про це Азаров заявив сьогодні, відкриваючи засідання уряду.

"Ми ставилися до проведення переговорів (в рамках робочої групи з підготовки дострокових виборів) цілком серйозно, з повним розумінням своєї відповідальності за ситуацію в країні, приділяючи робочій групі весь свій час. Проте з`ясувалося, що у наших так званих опонентів абсолютно інша задача", - сказав Азаров.

На його думку, опозиція, одержавши згоду прем`єр-міністра Віктора Януковича на проведення дострокових виборів, тлумачила її як можливість проведення будь-яких виборів.

"Не чесних демократичних виборів, які мають пройти на конституційній основі, як це внесено в заголовок протоколу, а тих, які вони хочуть провести на своїх умовах. Це на вчорашній зустрічі виявилося абсолютно чітко і однозначно, коли нам було заявлено, що 14 числа будуть проведені з`їзди для висунення кандидатів в депутати", - пояснив він.

Азаров вважає, що такі дії опозиції свідчать про те, що "найбільшу партію країни - Партію регіонів - хочуть усунути від участі у виборах і зробити це під приводом того, що робоча група не змогла домовитися по пакету необхідних законів", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: "Партію регіонів хочуть усунути від участі в дострокових виборах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі