четвер, 13 вересня 2007 09:36

Азаров: "Для мене немає Секретаріату президента"

Перший віце-прем"єр-міністр Микола Азаров називає абсурдними звинувачення секретаріату президента на адресу Кабінету міністрів у спробах здійснення рейдерських атак на держпідприємства України.

"Для мене зараз немає секретаріату президента. Є виборчий штаб "Нашої України" під керівництвом Балоги Віктора Івановича, що за сумісництвом є главою секретаріату президента", - сказав він в ефірі каналу НТН.

Тому відповідати на абсолютно абсурдне звинувачення немає ніякого сенсу", - заявив перший віце-прем"єр.

Коментуючи указ президента про призупинення постанови Кабміну про приватизацію "Одеського припортового заводу", Азаров назвав його "безвідповідальним рішенням".

"Це рішення продиктоване передвиборною тактикою цього виборчого штабу, яким по суті керує (Віктор Ющенко), будучи не зрозуміло, чи то президентом, чи то лідером "Нашої України", - сказав перший віце-прем"єр.

"Він зараз здійснює передвиборчі поїздки по регіонах, веде відкриту агітацію, перебуваючи на посаді президента", - додав Азаров.

При цьому він відзначив, що "приватизація "Одеського припортового заводу" входила в держбюджет, була складовою частиною доходів бюджету", повідомляє Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Азаров: "Для мене немає Секретаріату президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі