пʼятниця, 03 грудня 2010 23:23

Азаров провів конкретний розбір серед своїх

Азаров провів конкретний розбір серед своїх

Прем'єр-міністр Микола Азаров не бачить необхідності звільняти урядовців за кожну провину.

Про це він сказав сьогодні в ефірі одного з телеканалів, відповідаючи на запитання, хто винен у провалі Податкового кодексу.

"Будь-яка велика справа, тим більше реформи, це дуже складний процес. Якщо ми своїм людям завчасно будемо говорити, що ми тобі відіб'ємо голову, якщо буде хоч один мінус, то ніхто з нами в атаку не піде і не встряне у бій. Кожен має мати право на помилку. Відповідальність уряду полягає в тому, щоб цю помилку вчасно виправити", - наголосив Азаров.

Глава уряду не вважає невдачею те, що проходить з податковою реформою у країні.

"Вважаю це великою перемогою. Є окремі шорсткості, проте без них не обійдешся. Якщо ми за кожну помилку будемо зносити голови, то не зхнаю, хто в такому уряді працюватиме", - зауважив він.

Прем'єр зазначив, шо уряд зробив для себе відповідні висновки.

"Ми провели у своєму колі розбір, чому не був почутий голос підприємців, які працюють на спрощеній системі оподаткування. Розбір був абсолютно конкретний, чіткий і зрозумілий", - додав він.

Коментуючи указ президента Віктора Януковича про звільнення заступника міністра фінансів Тетяни Єфименко, яка була однією з розробників Податкового кодексу, Азаров сказав: "Тетяні Іванівні Єфименко виповниться, по-моєму, чи виповнилось 1 грудня 60 років. Це граничний термін перебування на державній службі, тому указ був цілком очевидним".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров провів конкретний розбір серед своїх ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі