вівторок, 04 жовтня 2011 13:57

Азаров поспілкувався з "лідерами думок" - популярними інтернет-журналістами

Азаров поспілкувався з "лідерами думок" - популярними інтернет-журналістами

Премєр-міністр Микола Азаров обіцяє проводити регулярні зустрічі з "лідерами думок" - найбільш рейтинговими користувачами Інтернету.

Про це він сказав сьогодні під час першої такої зустрічі, на якій обговорювали "як уряду коментувати реформи", повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"З чого починається довіра людей?, - спитав Азаров. - Вона не може виникнути миттєво. Для цього потрібен тривалий період, щоб люди зрозуміли, що можна довіряти, що те, що було сказано — буде зроблено".

Він сказав, що при цьому треба робити поправки невідхилені від курсу: "Одну лінію тримати неможливо. Є плюси та мінуси, але бажано дивитися об'єктивно".

Під час зустрічі обговорювалися можливості для більшого інформування суспільства про ті реформи, які робить уряд. Крім того, домовилися, що треба проводити зустрічі з "лідерами думок" один раз на квартал, що треба більш доступно викладати офіційну інформацію на урядових сайтах.

Також Азаров висловився про розширення присутності опозиції на державному каналі УТ-1.

"Я цей телеканал не дивлюся, - відповів на звинувачення УТ-1 у відсутності діалогу між владою та опозицією. - Але підкажу Бенкендорфу, що це треба робити".

На зустрічі з премєром були присутні інтернет-журналісти, зокрема Вахтанг Кіпіані, Ірина Золотаревич та Павло Шеремет.

Зараз ви читаєте новину «Азаров поспілкувався з "лідерами думок" - популярними інтернет-журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі