пʼятниця, 23 грудня 2011 18:07

Азаров спростував, що зареєстрував свій знак задля роботи секретарем

Азаров спростував, що зареєстрував свій знак задля роботи секретарем

Прем'єр-міністр Микола Азаров повідомив, що незабаром запрацює його сайт.

"Так, я дійсно зареєстрував свою торгову марку, але міняти паспорти людям з таким же прізвищем, як у мене, зовсім не обов'язково. Реєстрація торгової марки не означає, що в Україні повинен залишитися тільки один Азаров", - написав прем'єр на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на запитання користувачів соціальної мережі.

"Просто незабаром почне роботу мій сайт і для реєстрації домену потрібна реєстрація торгової марки", - зазначив Азаров.

Він також підкреслив, що "не здивований, що в пресі з'явилося дещо інша інформація".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров може надавати послуги секретаря і керувати артистами

"Журналісти писали, що відтепер я можу працювати секретарем або ж надавати різноманітні послуги. Але ці слова були вирвані з контексту інформації, розміщеної на сайті "Укрпатенту". Тепер ви можете отримати інформацію безпосередньо від мене і переконатися, що ніяких незаконних дій я не переслідую", - повідомив прем'єр-міністр.

Він також спростував припущення про те, що в соціальних мережах закриє акаунти всіх користувачів, які є його однофамільцями. "Це теж неправильно. Я буду боротися лише з тими акаунтами, які створюються нібито від мого імені і розміщують некоректну або образливу інформацію", - повідомив він.

Як повідомлялося, раніше Азаров зареєстрував у державному підприємстві "Український інститут промислової власності" (Укрпатент) торговий знак "AZAROV".

Зараз ви читаєте новину «Азаров спростував, що зареєстрував свій знак задля роботи секретарем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі