пʼятниця, 15 червня 2007 11:35

Азаров обіцяє зниження цін на хліб до 25 червня

Перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров прогнозує зниження цін на хліб у регіонах до 25 червня.

Про це він повідомив журналістів на брифінгу за підсумками наради, проведеної в Кабінеті Міністрів із приводу підвищення цін на хліб і нафтопродукти.

"У мене немає жодних сумнівів, буквально в найближчий тиждень ми цю тему (підвищення цін на хліб) знімемо з порядку денного", - сказав Азаров.

Він повідомив, що в п"ятницю було ухвалено рішення про створення оперативної групи при Кабміні, якій надали повноваження залучати представників всіх міністерств і відомств, а також керівників областей до вивчення ситуації з підвищенням цін на хліб.

Азаров ще раз повідомив про політичні складові підвищення цін на хліб.

"Треба сказати, що ситуація абсолютно спокійна. Якби її не збуджували окремі політики, то ми б давно її привели в нормальне русло", - повідомив Азаров.

Він додав, що в Україні достатньо запасів зерна й борошна, зокрема, у державному резерві, які пропонуються хлібопекарським підприємствам за цінами, нижчими від ринкових.

Азаров вважає, що депутати Верховної Ради від блоку Юлії Тимошенко, які володіють великими хлібопекарськими підприємствами, причетні до підвищення цін на хліб у регіонах.

Міністерство аграрної політики заявляло про необґрунтованість зростання цін на хліб у регіонах, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Азаров обіцяє зниження цін на хліб до 25 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі