середа, 02 лютого 2011 11:01

Азаров обіцяє підвищити мінімальну зарплату

Азаров обіцяє підвищити мінімальну зарплату

Прем'єр-міністр Микола Азаров запевняє, що в Україні незабаром будуть підвищені мінімальна зарплата та державна допомога багатодітним сім'ям. За його словами, уряд також поставив собі за мету зрівняти мінімальну зарплату з прожитковим мінімумом.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, Азаров зазначив, що восьма сесія парламенту шостого скликання для уряду має особливе значення.

"Ця сесія покликана створити правове поле для системних реформ, які здійснюють президент, уряд та парламент. Уряд вже розробив 117 законопроектів, направлених на сприяння реалізації цієї мети", - уточнив чиновник.

За словами Азарова, для прийняття у парламенті цих законопроектів потрібна організованість та політична воля. Голова уряду зауважив, що Кабінет міністрів повинен прийняти низку нормативних актів, які забезпечать виконання законодавчих ініціатив.

Крім того, він повідомив, що за січень-місяць надходження до бюджету склали, за даними держстатистики, більше 19 млрд.грн. За його словами, порівняно із аналогічним місяцем минулого року вони зросли більше ніж на 21%.

"У січні місяці пенсійний фонд був профінансований на 100%", - додав прем'єр.

Він сказав, що уряд продовжує процес підвищення соцстандартів.

"Будуть підвищені мінімальна зарплата та державна допомога багатодітним сім'ям. У тому числі допомога при народженні дитини", - наголосив Азаров, підкресливши, що у цьому році уряд поставив собі за мету зрівняти мінімальну зарплату з прожитковим мінімумом.

Зараз ви читаєте новину «Азаров обіцяє підвищити мінімальну зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі