середа, 27 жовтня 2010 11:20

Азаров назвав скарги опозиції щодо виборів інформаційними нісенітницями

Азаров назвав скарги опозиції щодо виборів інформаційними нісенітницями

Кількість скарг на порушення під час виборчої кампанії не матиме впливу на результати голосування.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров на засіданні уряду в середу.

За його словами, скарги опозиції "не більше ніж інформаційна нісенітниця, яка луснула".

"З'явилася невелика кількість скарг, які зараз оперативно розглядаються в судах. У будь-якому разі, те, що оскаржується, має вплив на соті долі відсотка всіх виборців у країні і абсолютно не може завадити проведенню голосуванню", - сказав керівник уряду.

Разом з тим, він закликав своїх підлеглих у владі захищати права виборців і негайно реагувати на звернення громадян "аж до офіційного оприлюднення підсумків голосування".

Він також наголосив що, до України прибуває близько 500 міжнародних спостерігачів, і влада готова забезпечити умови для виконання їхньої місії.

"Кількість спостерігачів така, що охопити можна всі регіони. Все це свідчить про те, що влада прозоро і ретельно, згідно з законом, організувала проведення виборів", - сказав прем'єр.

Азаров також вкотре заявив, що вибори будуть демократичними і прозорими.

"Сьогодні вже впевнено можна стверджувати, що всі учасники виборчого процесу отримали рівні можливості змагатися за голоси виборців, і через 4 дні виборці вільно і без перешкодно вирішать, кому довірити владу на місцях у такий відповідальний період", - сказав він.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Азаров назвав скарги опозиції щодо виборів інформаційними нісенітницями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі