середа, 13 квітня 2011 11:19

Азаров наказав українцям брати лопату

Азаров наказав українцям брати лопату

Прем'єр-міністр України Микола Азаров занепокоєний зростанням цін на овочеву продукцію.

Про це він сказав сьогодні на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Як завжди, під час Посту та перед новим врожаєм овочів зріс попит на овочеву продукцію. Також зросли ціни порівняно з минулим роком. Це боляче б'є по гаманцю наших споживачів. І це проблема. Це буде тривати доти, доки ми не запровадимо нові технології вирощування та інфраструктуру зберігання плодоовочевої продукції", - зазначив Азаров.

За його словами, оптові ринки, які будує держава, з осені поточного року повністю закриють проблему постачання овочів у міста-мільйонники.

"Але як бути в містах та містечках? Там де єдиний інфраструктурний об'єкт - це базар. Куди поділись усі наші районні плодоовочеві бази? Де роботоспоживчі кооперації? Не треба скиглити, треба брати лопату і годувати свою сім'ю", - наголосив прем'єр.

Він упевнений, що глави місцевих адміністрацій повинні знаходити рішення та ресурси, які гарантують вирішення цієї проблеми.

"Від найпростішого - вже зараз виділити людям ділянки для городів, організувати транспортне сполучення до місцевих проектів", - додав голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров наказав українцям брати лопату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі