четвер, 31 березня 2011 18:21

Азаров наказав Тігіпку розібратися з автомайданом

Азаров наказав Тігіпку розібратися з автомайданом

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністрові фінансів Федору Ярошенку провести консультації з авторами звернення учасників "автомайдану".

Про це повідомляє урядовий портал.

Керівник уряду також доручив віце-прем'єру Сергію Тігіпко, міністру фінансів Федору Ярошенку, міністру юстиції Олександру Лавриновичу розглянути законопроекти щодо єдиного соціального внеску і єдиного податку, зміни до Податкового кодексу, розроблені за участю підприємців, які згадуються в зверненні до Уряду від учасників "автомайдану".

В той же час Кабмін не погодився з низкою тез, викладених у зверненні учасників автомайдану.

По-перше, автори документу стверджують, що "по всій країні розгорнулися справжні репресії проти активістів підприємницького руху, які брали участь у протестах проти Податкового кодексу".

"У той час як відомо, що слідчим управлінням ГУ МВС України у м. Києві провадиться карна справа лише проти семи обвинувачених, троє з яких, до речі, мають непогашені судимості. З них під вартою перебуває одна особа, одна - оголошена у розшук, решта - на підписці про невиїзд", - заявили в Кабміні.

По-друге, автори звернення до прем'єр-міністра запевняють, що "від початку року підприємці всієї країни працюють в умовах тотального контролю та перевірок".

"Факти свідчать про інше. У січні-лютому поточного року підрозділами Державної податкової служби по всій Україні було перевірено близько 2,3 тис. підприємців - фізичних осіб, що на 10% менше, ніж за аналогічний період минулого року", - заявили у Азарова.

Кабмін також не згоден з твердженням про масове закриття спрощенців.

У четвер представники "автомайдану" передали свої вимоги Азарову

Зараз ви читаєте новину «Азаров наказав Тігіпку розібратися з автомайданом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі