четвер, 02 вересня 2010 11:17

Азаров може зайняти місце Стельмаха - "бютівець"

Азаров може зайняти місце Стельмаха - "бютівець"

Фракція БЮТ буде голосувати за звільнення голови НБУ Володимира Стельмаха, якщо це питання буде винесене в сесійну залу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Олег Ляшко.

"Це давно потрібно було зробити. З грудня минулого року збіг п"ятирічний термін його повноважень. Сьогодні він незаконно обіймає посаду. Ми вимагали відправити його у відставку, коли він обвалив курс гривні. Але Партія регіонів за це не голосувала. Зараз вони нарешті зрозуміли, що його треба звільняти", - зазначив він.

За словами депутата, у владі йде боротьба за крісло голови НБУ.

"Стельмах перестав задовольняти Партію регіонів. Він не їхній. Вони хочуть поставити свою людину. Не виключаю, що це буде Азаров (прем"єр-міністр Микола Азаров-ред.). Все залежить від того, хто виграє у них внутрішню боротьбу", - зауважив Ляшко.

"Бютівець" також впевнений, що треба не відправляти на заслужену пенсію, а притягати до відповідальності за його справи на посаді голови НБУ.

В свою чергу, заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов назвав інформацію про звільнення Стельмаха чутками.

"Їх поширює табір, що бачить своє політичне фіаско на виборах. Вони для того, щоб якось підтримати свої рейтингові "штанці", які сповзають нижче коліна, намагаються очорнити Партію регіонів. Але бруд до нас не пристає", - пояснив він.

"У нас іде командна гра. Влада злагоджена і монолітна. Всі працюють. І Стельмах теж. Якби його робота нас не влаштовувала, Володимир Семенович вже би пішов у відставку", - додав "регіонал".

Нагадаємо, що 2 вересня у ЗМІ з"явилася інформація про те, що голову НБУ Володимира Стельмаха найближчим часом буде знято з посади. Кандидатом на його місце називається нинішній в.о. голови Центробанку Сергій Арбузов.

Зараз ви читаєте новину «Азаров може зайняти місце Стельмаха - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі